lunes, 2 de abril de 2007

Decret "D'ensenyances mínimes" d'Educació Infantil

Respecte al bloc 2 d'aquest decret, on s'exposen els continguts que s'han de dur a terme sobre el llenguatge audiovisual i les tecnologies de la informació i la comunicació, pense que jo com a mestra per a treballar aquests continguts hauria de saber:

-Utilitzar intruments tecnològics, com són l'ordinador, la càmera de vídeo o de fotografies i reproductors de so e imatge, entre altres.
-Dels intruments nombrats anteriorment, com a mínim, quin paper tenen com a elements de comunicació.
-Conèixer gran quantitat de produccións audiovisuals com pel·lícules, dibuixos animats o videojocs, que es puguen valorar amb facilitat tant pels seus continguts com per l'estètica.
-Com es pot mitjançant recursos audiovisuals treballar en els nens la distinció progressiva entre la realitat i la representació audiovisual.
-Com fer veure als alumnes que l'ús moderat dels mitjans audiovisuals i de les tecnologies de la informació i la comunicació són necessàries per a la nostra vida quotidiana.

Per últim, voldria comentar que estic oberta a tot tipus de idees que considereu importants que hauriem de saber per a poder treballar aquests continguts. Gràcies.

No hay comentarios: